Presentation

 

                         Start ] Beställningsidor ] Affärsplan ] Erfarenheter ] Introduktion ] Länkar ] Marknad/Export ] [ Presentation ] Kvalitetskontroll ] Styrelsearbete ] Utbildning ] Utredningar ] Visitkort ]

 


Att bra kunna presentera sina idéer, sitt företag och företagets produkter i olika sammanhang är svårt men absolut nödvändigt. DeltaMax hjälper Ditt företag med att ta fram säljande presentationsmaterial lämpligt för möten med exemplevis bank och finansiärer, säljmöten, distributörer, kunder och utställningar/mässor. Presentationsformen kan vara pappersbunden, webbaserad, OH, data/video eller CD-rom.

Att en bild säger mer än tusen ord är sedan länge en sanning. DeltaMax kan hjälpa till med fotografering både i stillbild och video för att ge Din presentation ett proffsigt intryck och få betraktaren att komma ihåg Dig och Ditt företag.

Att fånga betraktarens öga kan ske på många sätt!
Prova här ..

Ett annat sätt är att använda video. Sätt på högtalarna! För att se videoklippet krävs en Real Player. Om du inte har den kan du ladda ner från länkar. Observera att kvaliteten blir lidande när video skall visas över internet och anpassas för modem.  Prova här ..

Att presentera sig i hård miljö är inte lätt!


Försök inte övertyga dina kunder och åhörare med högt röstläge - ta istället fram ett genomarbetat presentationmaterial!
Svårt att tala inför andra?
Ring DeltaMax så skall jag hjälpa dig att ta fram ett presentationsmaterial och öva Dig i framförandets konst.